srijeda, 27. kolovoza 2014.

TRI SAVRŠENE PIZZE


Na pizzu zbilja možete staviti što god poželite, mi donosimo tri provjereno dobra prijedloga za najbolju pizzu


Ttrebate zamijesiti tijesto, a zatim ga namažite s umakom od rajčice pa na njega stavite mini kuglice mokre mozzarelle. Pizzu stavite u pećnicu na 250 stupnjeva celzijusa, na 15-20 minuta. Na kraju dodajte polovice cherry rajčica, masline, svježi bosiljak i pokapajte maslinovim uljem.

Za pizzu bogatu povrćem, napravite tijesto, a zatim ga namažete umakom od rajčice, pospete naribanom mozzarellom te dodate tanko narezane kolutiće tikvice i zrna kuhanog kukuruza. Ponovno pečete na 250 stupnjeva Celzijusa 15-20 minuta, a na kraju dodate svježu rikulu, bosiljak i pokapate maslinovim uljem.

Za pizzu s inćunima postupak je sličan. Napravite tijesto, a prije nego što ga stavite u pećnicu, samo ga polijte maslinovim uljem i pospite naribanom mozzarelom. Ponovno stavite u pećnicu na 250 stupnjeva Celzijusa i 15-20 minuta, a kada je tijesto pečeno, na vrh stavite inćune, cherry rajčice, crne masline i svježi bosiljak te pokapajte maslinovim uljem.

Nema komentara:

Objavi komentar